Artur Mas: “La CUP té molta força però no en té tanta per canviar un president de la Generalitat” “Si m’hagueren convidat hagués anat a l’assemblea de la CUP per defensar la proposta de Junts pel Sí”

catrad
El president de la Generalitat en funcions assumeix com a legítima la potestat de la CUP de rebutjar l’oferta de Junts pel Sí, però adverteix que la coalició no la canviarà. Mas ha confirmat que si l’esquerra alternativa decideix votar en contra de la seva candidatura a la presidència, no quedarà cap altra opció que la convocatòria anticipada d’eleccions. Un escenari -aquest últim- que no és el que ell voldria, segons ha assegurat. El president en funcions també ha explicat que, en algun moment de la pròxima legislatura, caldrà tornar a consultar la ciutadania per confirmar que la majoria a favor de la independència s’ha eixamplat més enllà del 50%.

Un pensament a “Artur Mas: “La CUP té molta força però no en té tanta per canviar un president de la Generalitat” “Si m’hagueren convidat hagués anat a l’assemblea de la CUP per defensar la proposta de Junts pel Sí””

  1. Gràcies per aquesta informació d’Annanotícies, l’he oïda aquest matí, però és una sort tenir-la penjada per si la vol escoltar alguna persona que no l’haja pogut oir. Em semblen molt raonables les declaracions d’Artur Mas i és una llàstima que no s’aprofite el resultat de les eleccions espanyoles per a formar govern de la Generalitat i crear estructures d’estat pròpies com indicava Joan Solà al discurs que va fer al parlament de Catalunya quan li concediren el premi d’honor de les lletres catalanes. No un minut més d’opressió de l’estat espanyol un estat que sempre ha tractat de minorar-nos, marginar-nos i exterminar-nos per tots els seus mitjans a catalans, valencians, balears i als catalanoparlants de la Franja! Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *