La lleialtat valenciana també ha d’arribar a Isabel Bonig

La lleialtat valenciana també ha d’arribar a Isabel Bonig, perquè a l’igual que Ximo Puig front a Antonio Hernando,  si els socialistes i populars valencians  renuncien a tenir veu pròpia al parlament espanyol, hauria de pressionar també a Rafael Hernando, perquè, si més no, haguera un grup valencià que puga defensar els interessos de tots els valencians, d’Oriola a Vinaròs.  A tots els valencians, inclosos populars i socialistes, ens ha de beneficiar no sols u, sinó més grups valencians, al parlament de Madrid.ximobonigFlash

2 pensaments a “La lleialtat valenciana també ha d’arribar a Isabel Bonig”

  1. Els partits espanyols els molesta fins a que es formen grups parlamentaris que no son espanyols.Prova: fa 4 anys el partit de Rosa Diez ,sense complir les condicions del reglament,aconseguí ser grup parlamentari. Amaiur no.

  2. Però, si la vicepresidenta del PP, quan va llegir, en donar a conèixer els resultats electorals dels escons, els grups per separat i va esmentar Compromís-Podem, al marge de Podemos, per què -ara- posen entrebancs i es neguen a efectuar el que resultava del resultat de les eleccions i ells mateixos llegiren per TV? No ho entenc, a no ser que tracten d’imposar la seua concepció monolingüe, monotemàtica i mononacional de l’estat espanyol… Per cert, per a quan deixarem del tot la dictadura anterior que ha continuat el supremacisme lingüístic espanyol i es respectarà la llibertat d’expressió en les distintes llengües de l’estat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *