Comunicat de RV/PVE sobre el grup valencià al parlament de l’Estat

RV20160107Comunicat de RV/PVE sobre el grup valencià al parlament de l’Estat

Reunida l’Executiva de República Valenciana/Partit Valencianiste Europeu (RV/PVE), ha valorat les informacions sobre les dificultats conegudes per formar un grup propi valencià al parlament espanyol amb els 9 diputats de la coalició valenciana És el moment, sorgits el 20-D.

Al respecte RV/PVE, des dels interessos del sobiranisme valencià republicà, vol fer públic el següent:

1. Que l’única línia roja per pactar amb el PSOE un acord ha de ser la conformació d’un Grup Valencià al Parlament espanyol.

2. Que qualsevol altra línia roja plantejada per altres, als valencians ens té que ser indiferent.

3. Que valorem positivament que Podemos plantege diluir la línia roja que poguera entrebancar un acord amb el PSOE per assolir el Grup valencià de la coalició valenciana És el moment, primer i fonamental objectiu que hem de tenir ara els valencians per millor defensar els nostres interessos.

4. Que veiem positives les iniciatives paral·leles de Ximo Puig i d’Isabel Bonig, que a falta de tenir grups propis valencians del PSPV o del PPCV i per millor defensar els interessos compartits de tots els valencians, el socialista Puig llance la proposta de coordinar a tots els diputats valencians acreditats al parlament espanyol per fer front a un millor finançament i per part de la popular Bonig que, més agosarada que Puig, anuncia que personalment coordinarà els diputats valencians del PP per millor defensar els nostres interessos, d’Oriola a Vinaròs, i impedir que els diputats valencians del PPCV es diluïsquen en el grup estatal popular del PP.

País Valencià, d’Oriola a Vinaròs, 7 de gener 2016

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *