L’esquerra espanyola (internacionalista, bien sûr) i el PPE (la seua Espanya l’ha abandonat), amb sabor agredolç per la resistència de la valenciana Rita a que es pixen damunt d’ella i dels seus votants…

El “culebrón” caïnita i guerra civilista entre els espanyols que ens exporten i esquitxa als valencians, d’Oriola a Vinaròs… Tots amaguen que Rita Barberà va ser elegida senadora pel Parlament valencià, al ser membre d’aquest,  perquè prèviament va ser elegida diputada en les eleccions autonòmiques del 2015 per anar  segona en la llista del PP per la circumscripció de València, candidatura que va ser la que més vots va treure de totes les que es van presentar.trans3Arita

9 pensaments a “L’esquerra espanyola (internacionalista, bien sûr) i el PPE (la seua Espanya l’ha abandonat), amb sabor agredolç per la resistència de la valenciana Rita a que es pixen damunt d’ella i dels seus votants…”

 1. Rita Barberá, nova senadora dels sobiranistes valencians.
  Rita Barberá, després de fer front al PP español, ha marcat postura, defensant així la seua independència del PP estatal, convertint-se així amb la primera senadora dels sobiranistes valencians.
  L’alcaldessa valenta, ara formarà part del grup mixt, esperem que pròximament defense un millor finançament per als valencians i que després els sobiranistes li ho reconeguen batejant una amanida al restaurant “la República Valenciana” amb el seu nom “Amanida Rita Barberá”.

 2. Surrealista que “ANNA” es dedique ara a defensar a la corrupta Rita, a la qual per cert totes les forces polítiques en les Corts Valencianes (PP inclós) estan reclamant que torne el seu escó.

  Me dóna la impressió que no esteu en aquest món.

 3. Responent a l’entranyable Rafa Pla.
  Simplement intentem ser objectius i eixir al pas de la DEMAGÒGIA dels polítics espanyols, on els d’esquerra son els més avantatjats.

  1. Sí més no aquesta dóna espectacle…
   els altres van per no res…
   … a més coadjuva a fer de Contreras una frontera!!!
   (…)
   Rita els espanyols no te volen… els valencians estem amb tu!!!
   (…)
   I allò dels 2.300 euros… la típica demagògia dels caïnites espanyols que generen les oficines electorals de l’esquerra-cola… com podria ser la pp-cola, ciudadanos-cola, podemos-cola, psoe-cola, compromís-cola…

   1. “els valencians estem amb tu”?

    Sembla que la vostra minúscula colla sou els únics que esteu amb Rita. Perque les principals organitzacions valencianes no recolzen a Rita.

    Ja està bé parlar que si representàreu als “valencians”

    1. A Rafa Pla…
     Ja sabem que tu com a bon defensor de l’Estat espanyol estàs a favor de mantenir els valencians dividits i enfrontats per impedir un moviment sobiranista valencià.
     No és el nostre cas.
     Nosaltres impulsem qualsevol acció que aguditze les contradiccions entre el teu Estat (que ja sabem que el voleu millorar segons els vostres criteris) i els residents de la Comunitat valenciana i també impulsem tot allò que unisca els valencians per damunt de les demagògiques divisions que practiqueu i fomenteu per mantenir-nos neutralitzats.

     1. “mantenir els valencians dividits i enfrontats”? Però si el rebuig a Rita Barberá és el tema que té major consens entre les forces polítiques valencianes! Hi ha unanimitat en les Corts Valencianes en que hauria de tornar el seu escó.

 4. “Les Corts Valencianes instan a la Sra. Rita Barberá Nolla, designada senadora territorial por el Grupo Parlamentario Popular en virtud de la resolución 6/IX, sobre la designación de senadores y senadoras en representación de la Comunitat Valenciana, a renunciar al acta de senadora para salvaguardar la dignidad de la representación de los valencianas y valencianos”
  Aprovat per unanimitat el 16 de setembre de 2016 (veure http://www.eldiario.es/tribunaabierta/Final-mandato_6_559654065.html )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *