Baldoví ha d’estar en el llistat per a ser cridat pel borbó segons l’article 99

No hi ha que badar!!! Compte a les primeres de canvi!!!
Joan Baldoví, com a representant del grup parlamentari valencià, ha d’estar en el llistat que el nou President de les Corts lliure al borbó per ser cridat a consultes com marca l’article 99.
Des del primer moment hem de marcar posició en defensa dels interessos dels valencians, d’Oriola a Vinaròs. Si els valencians, a partir d’ara, volem ser tinguts en compte no hem de deixar passar cap oportunitat per a fer-nos visibles i començar a ser considerats dins d’aquest Estat. Hem de deixar de ser el cagallò circulant per les séquies dels altres, com fins ara ha estat i ens han considerat.

Kiosko y Más - El PaÃ�s (Valencia) - 21 dic. 2015 - Page #Flash diputados-valencianosEl cap de llista de Compromís-Podem-És el moment al Congrés per València, Joan Baldoví, ha celebrat els resultats obtinguts per la candidatura a la Comunitat, amb 9 diputats, i ha assegurat que “hi haurà un grup valencià fort i potent en el Congrés” no perquè ho diu ell, sinó perquè “ho ha dit la vicepresidenta”, Soraya Sáenz de Santamaría, en la compareixença per a oferir els resultats, en citar a la coalició de manera independent. Així ho ha assenyalat davant centenars de militants en la plaça del Pilar de València, davant els quals ha dit que “alguns havien pronosticat que l’aigua i l’oli no sumaven” però “la llet i el colacao faran un grup valencià fort i potent en el Congrés”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *