Baldoví, home d’estat, d’Estat valencià, en defensa dels interessos de la valenciana gent d’Oriola a Vinaròs…

homedestat
Joan Baldoví amb la seua companya valenciana Rita Bosaho, aquest migdia abans d’entrar a la reunió unitària de tots els diputats i senadors valencians en defensa del finançament.

Baldoví: “La consulta catalana no és la nostra línia roja”

El diputat valencià defensa “el dret dels pobles a decidir” però insisteix que el major objectiu de Compromís “és que el PP no governe”
16.02.2016 | 12:47 | Julia Ruiz | València
El diputat Joan Baldoví ha destacat avui que la consulta que Podemos exigeix celebrar a Catalunya per a donar el seu suport al socialista Pedro Sánchez en la investidura “no és una línia roja per a Compromís”, malgrat que el seu partit “defensa el dret dels pobles a decidir”.
Baldoví ha realitzat aquestes declaracions durant la seua compareixença a València després d’assistir al conclave de diputats i senadors valencians organitzat pel president del Consell, Ximo Puig, per a unificar postures sobre el finançament autonòmic i reclamar a l’Executiu central un canvi de model que supose majors ingressos estatals per a la Comunitat Valenciana.
Compromís , ha subratllat Baldoví,  és un partit d’obediència valencianista” i, per tant, es desmarca així de les condicions que el líder *podemista Pablo Iglesias planteja al secretari general dels socialistes, Pedro Sánchez, per a donar-li el seu suport a l’hora de formar Govern.
“És un moment històric que hauríem d’aprofitar”, ha ressaltat el diputat valencià. “Per a *Compromís, el referèndum no és una línia roja perquè l’única línia roja que té és que el PP no torne a governar”.

3 pensaments a “Baldoví, home d’estat, d’Estat valencià, en defensa dels interessos de la valenciana gent d’Oriola a Vinaròs…”

  1. IGLESIAS, ÉS FA L’ESPAI REIAL QUE SOMNIA., NO PENSA EN LES LLAVORS QUE CAL PLANTAR PER L’ALLIBERAMENT SOCIAL I NACIONAL DELS VALENCIANS.
    (caram! a Castilla-Leon la Junta exigeix a Catalunya el retorn a Salamanca dels arxius, catalans robats pel franquisme amb l’ajut logístic de les SS. nazis. Volen què facin viatge de tornada. Votaren a favor de la espoliació renovada: PP, PSOE, Ciudadanos i alerta, els deu (10) diputats de Podemos)

  2. Si no defensem els drets de ciutadania de la valenciana gent, aferrissadament juntament amb els drets socials i el dret a decidir, des de Madrid en menjaran pels peus, governe el PP, el PSOE o la gran coalició PP-PSOE-Ciudadanos espanyoles; si el PSOE no està disposat a respectar la voluntat de la majoria de la ciutadania de Catalunya per a exercir el dret a decidir, com fa el PP, potser no es mereix governar l’estat, el PP tampoc, però si finalment decideix el PSOE no acceptar el democràtic dret a decidir i deixa el govern en mans de l’extrema dreta espanyolista, amb el seu suport, així tindrem les coses més clares per a lluitar contra l’estat espanyol amb totes les forces, en aquest cas, es complirà allò de “quan pitjor, millor!”, si és això el que volen aquests partits espanyolistes que consideren que els valencians, balears i catalans no tenen dret a tenir cap dret, per això ens tanquen RTVV i ens censuren poder veure les TV de Catalunya i les Illes, perquè, com a franquistes residuals sociològics, volen genocidiar-nos lingüísticament i nacionalment, amb l’ajuda de la boja acadèmia de la RACV, als que volen subvencionar perquè continuen dient que “la Terra és plana”, que el valencià és una llengua distinta al català del País Valencià, Catalunya, la Franja, Andorra, el Rosselló i les Illes i que els rucs volen per l’aire sobretot si els donen milers i milers d’euros per dir aquests desgavells.

  3. ANNA notícies en el seu ‘llibre d’estil’ a partir d’ara utilitzarà indistintament per denominar als habitants de l’actual Comunitat Valenciana la denominació que fins ara féiem de ‘residents d’Oriola a Vinaròs’ o inspirant-nos en la que el comentarista Sal·lus utilitza, direm també, amb un contingut més polític: ‘valenciana gent d’Oriola a Vinaròs’.
    És per aquest motiu que ja hem canviat el titular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *