Bravo senyora Bonig!

Bravo senyora Bonig!
ANNA notícies no vol entrar en lluites identitàries entre els valencians. Nosaltres, com a sobiranistes valencians republicans, ens dirigim a tots els residents d’Oriola a Vinaròs per damunt de les identitats particulars de cadascú.  Si per ventura advoquem per una identitat aquesta seria, a l’igual com la que van construir els pares de la Independència Americana, una identitat cívica valenciana republicana.

Dit això la seua iniciativa de veure com vostès porten amb orgull la seua ‘valencianitat’ per damunt de la també seua ‘espanyolitat’ ens sembla bé. Veure que vostés mostren amb orgull aquesta senyera i no la bandera dels hereus del decret borbònic del 29 de juny de 1707, ens congratula. Per eixe camí ens trobarem i tindrà tot el nostre suport i comprensió.
Visca València lliure!!!

senyeras-pp

2 pensaments a “Bravo senyora Bonig!”

  1. Semblen independentistes . Però no és aíxò. Son espanyolistes disfressats de valencianistes.Patètic ¡¡

  2. Ostres, tanta bandera valenciana i en 20 anys de Govern del PP al País Valencià per què van tractar de genocidiar el valencià-català per tots els mitjans, inclús fins al punt d’inflar RTVV per a fer-la inviable i acabar tancant-la i censurant tots els mitjans de comunicació en la nostra llengua?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *