4 pensaments a “Carta a Vicent Marzà, del corrent republicà «Isaiah Berlin» de RV/PVE”

  1. Em congratule de la reacció del corrent republicà Isaiah Berlin, del partit República Valenciana /Partit Valencianista Europeu, i suscric la opinió envers la supressió de l’autonomia del IES Benlliure, seguint la retafila d’actuacions penoses del Psoe, que han portat a l’actual situació a l’Escola, que amb diners de tots, subvenciona la religions en aquest cas de l’Islam, com és conegut i com corroeix en el cas de la xicona que s’empeny en portar el mocador islàmic per fer bandera, permanentment visible de la seua religió.Els valencians, al menys els republicans, no hauríem de tolerar.

  2. també hi ha valencians musulmans! respectem les minories i fugim de les tendències feixistes del regne unit, frança i alemanya. treballem per combatre els perjuits entre les classes populars valencianes. al mateix temps, tingam cura que no es practique el discurs d’odi, misògin, homòfob, fundamentalista i violent als cercles d’immigració més marginalitzats. però deixem de infantilitzar a moltes dones adultes que duen el vel islàmic – jo fins i tot simpatitze perquè moltes el duen per oposar la retòrica d’alliberament hipòcrita de la nostra societat. aprenem a vore en elles el que realment són: amigues, companyes, persones amb opinió pròpia amb qui es pot raonar i no tòtems immutables, perquè cap persona no és un tòtem immutable. la radicalització de musulmans a europa és conseqüència, i no causa, del conflicte multicultural – encara que es retroalimenta.

    1. El que cal és que els seguidors de l’Islam respecten una societat que no és islàmica i que no es vol doblegar al seu absolut i on cap religió ha de tenir cap privilegi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *