Compromís i els valencians de Podemos uneixen forces per a demanar millor finançament en el Congrés

>Això és possible perquè Compromís existeix.
>L’ànima valencianista de Compromís és el BLOC.
>Preservem allò que dóna vida (existència) política als valencians.

Els quatre diputats de la coalició Compromís  i els cinc representants valencians del partit d’Iglesias demanaran més inversions en infraestructures a la Comunitat Valenciana

elsnou
Enric Bataller, Rosana Pastor, Àngela Ballester, Ignasi Candela, Rubén Martínez Dalmau, Chema Guijarro, Rita Bosaho i Joan Baldoví, en una reunió entre els diputats valencians de Podemos i els de Compromís.

eldiariocv /11/02/2016 – 13:08 [traducció ANNA notícies]
Els nou diputats de la candidatura Compromís-PodemosÉs el Moment -separats en dos grups diferents- ja ha començat a dibuixar quins seran les línies mestres d’acció parlamentària conjunta en aquesta legislatura en el Congrés dels Diputats. La millora del finançament autonòmic i l’augment de la inversió en infraestructures a la Comunitat Valenciana seran les primeres línies d’actuació en les quals començaran a treballar conjuntament, segons un comunicat de la formació.
“Cada valencià rep 60 euros menys que la mitjana de l’estat en inversió per infraestructures, i el dèficit en finançament és de 220 euros per cada valencià respecte a la mitjana d’Espanya. Millorar la inversió en infraestructures i millorar el finançament valencià és fonamental per a dinamitzar la nostra economia i poder pagar els nostres serveis públics, per açò necessitem centrar en aqueixos temes el treball conjunt dels 9 diputats”, explica Àngela Ballester, la portaveu de l’Agrupació Parlamentària Valenciana de Podem.
A pesar que la Taula del Congrés va negar la constitució del grup parlamentari valencià, els diputats treballaran coordinadament per a defensar els interessos valencians en el Congrés, i per a portar la veu del canvi valencià a les institucions de l’estat, segons el comunicat.
“La coordinació amb els companys de *Compromís ha sigut constant. La candidatura va ser un èxit, i ara hem de treballar per a respondre al missatge que ens van enviar 670.000 valencians demanant canvi. La gent de la nostra Comunitat ha sigut maltractada i saquejada pel Partit Popular. Ara toca deixar-nos la pell per a posar les institucions al servei de la gent: reformar la Llei Orgànica de Finançament Autonòmic i accelerar el Corredor Mediterrani són dos dels nostres primers objectius perquè l’economia treballe al servei de les persones”, ha afegit Ballester.

La nota de premsa de Podemosnppod

Un pensament a “Compromís i els valencians de Podemos uneixen forces per a demanar millor finançament en el Congrés”

  1. Això és possible perquè Compromís existeix.
    L’ànima valencianista de Compromís és el BLOC.
    Preservem allò que dóna vida (existència) política als valencians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *