COMUNICAT SOBRE LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS, AL PARLAMENT VALENCIÀ I AL PARLAMENT EUROPEU DEL PRÒXIM MES DE MAIG DE 2019

ESTAT VALENCIÀ, davant de les eleccions al Parlament Valencià, als ajuntaments valencians i al Parlament Europeu del pròxim mes de maig vol fer públic:

Primer – Al Parlament Valencià, ESTAT VALENCIÀ donarà suport a les candidatures de la coalició COMPROMÍS.

Segon – Fem una crida a tot el valencianisme polític d’esquerres a donar suport a la coalició COMPROMÍS al Parlament Valencià, a barrar el pas a un retorn de la dreta al govern valencià i a impedir que el neofeixisme tinga capacitat per fer bascular, encara més, l’escena política valenciana cap a posicions autoritàries, agressives, xenòfobes, masclistes, antivalencianes i defensores dels interessos oligàrquics.

Tercer – En les eleccions als ajuntaments valencians, ESTAT VALENCIÀ, participarà en les candidatures municipals on som presents i participem en els respectius col·lectius de la coalició COMPROMÍS.

Quart – En les eleccions al Parlament Europeu, ESTAT VALENCIÀ fa una crida a donar suport a les candidatures en què participe la coalició COMPROMÍS, així com en la candidatura anunciada per ERC-BNG-BILDU, deixant llibertat de vot, per tant, als nostres militants i simpatitzants en aquest àmbit de representació.

Cinqué – Fem una crida als representants electes del poble valencià en totes les institucions a defensar els drets i interessos dels valencians, la sobirania valenciana, a obrir el camí a un procés constituent valencià i a la República, a mantindre una posició de fermesa i radicalitat democràtica en defensa dels drets polítics i socials, de les llibertats democràtiques i del legítim dret a decidir dels pobles, així com a barrar el pas a l’involució política, el retall dels drets socials i d’igualtat assolits, i a la repressió política i civil. Per a fer-ho possible, fem una crida a la mobilització ciutadana.

El 26 de Maig, endavant! Ni un pas endarrere!

València, a 2 de Febrer de 2019.

2 pensaments a “COMUNICAT SOBRE LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS, AL PARLAMENT VALENCIÀ I AL PARLAMENT EUROPEU DEL PRÒXIM MES DE MAIG DE 2019”

  1. Quin comunicat més fluixet, ni una miqueta de crítica a la manca de capacitat de Compromís per a modificar la política estatal i al seguidisme del Psoe en la Generalitat i ajuntaments, com dia el Conde Duque de Olivares, sou gente “muelle”.

  2. És d’agrair que Estat valencià faça públic el seu posicionament a favor de la formació que considera que la Constitució del 78 encara té recorregut i base el seu únic argument en barrar el pas a la dreta espanyola i per donar el triomf a l’esquerra espanyola, totes dos i mentre no es demostre el contrari ‘dinàstiques’ i que no contemplen per a res el fet polític existencial dels valencians.
    A partir d’ara tothom sabrem del perquè dels arguments per fer impossible una candidatura per portar diputats (homes o dones) al Parlament valencià amb un programa rupturista amb el 78, republicana i sobiranista com la que defensa RV/PVE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada