Convergència de Barcelona lamenta que Colau “aposti per fer descarrilar el procés català”

DiLConvergència de Barcelona lamenta que Colau “aposti per fer descarrilar el procés català”
Jordi Martí, president de la Federació de CDC a la capital catalana recorda que “estem a tocar dels primers 6 mesos del govern Colau i l’Ajuntament segueix sense pressupost per l’any vinent i sense ordenances fiscals”
El president de la Federació de Barcelona de CDC, Jordi Martí, ha lamentat les declaracions que l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha fet en un programa radiofònic en les que s’ha mostrat partidària de la no investidura del president en funcions de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. “Resulta sorprenent que l’alcaldessa Colau aposti per fer descarrilar el procés quan, precisament, és una voluntat que emana de la majoria del poble de Catalunya”, ha asseverat Martí.
Tal com ha apuntat el responsable del partit a la capital catalana, “estem a tocar dels primers 6 mesos del govern Colau i l’Ajuntament de Barcelona segueix sense pressupost per l’any vinent i sense ordenances fiscals aprovades” , alhora que ha recordat que “ambdues coses són necessàries per fer allò que va prometre a la gent durant la campanya electoral: lluitar contra la crisi econòmica, generar ocupació i reforçar els serveis socials”. Per a Jordi Martí, “amb aquestes declaracions, Colau és més a prop del PP i de Ciutadans que del conjunt de la ciutadania barcelonina, que el passat 27 de setembre va votar, amb gairebé el 40% dels vots, a favor del procés”.
Pel president de CDC Barcelona, “l’alcaldessa –en la seva entrevista – ha perdut una ocasió d’or per donar explicacions sobre possibles casos de nepotisme a l’Ajuntament, segons apunten des de fa dies algunes informacions”, amb la que hagués posat de manifest “una actitud i voluntat de transparència real que, fins ara, encara no s’ha vist”. “Les seves paraules són del tot improcedents, des del punt de vista de l’estabilitat que necessita el país, en aquests moments, i com no les seves institucions d’autogovern”, ha insistit Martí.
Finalment, Martí ha criticat l’actitud de Colau “que fa més de candidata de la coalició ICV-Podemos, que no pas d’alcaldessa de totes i tots els Barcelonins, en una actitud de manca de respecte i lleialtat cap a la Generalitat de Catalunya, donant l’esquena a les seves funcions institucionals”.
Divendres, 27 de novembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *