El deteriorament del Patrimoni Cultural Valencià per Antonio Marín, portaveu de l’ACR Constantí Llombart

ACR CLlÉs inqüestionable que els atemptats que es cometen contra el Patrimoni Cultural Valencià i les trames urbanes i rurals i naturals es realitzen -única i exclusivament- per a benefici d’alguns grups empresarials, amb la connivència i complaència de certs partits polítics.
La falta d’una societat civil pre-activa i d’uns organismes judicials sensibles i àgils, possibiliten que molts rellevants vestigis culturals i ambientals es perden de manera irreversible.
Ha arribat l’hora que els valencians abandonem la indolència i el lament estèril, procedint a aprendre dels errors i traçar plans estratègics destinats a salvaguardar el nostre Patrimoni Històric, Lingüístic, Artístic i Ambiental, amb l’objecte d’evitar futurs espolis i permetre que les generacions futures puguen conèixer-lo i gaudir-lo.
També convé urgentment que deixem en evidència als responsables institucionals que van ser (i segueixen sent) còmplices, per acció o omissió, en aquestes mesquines i sinistres operacions urbanístiques, que tan tòxiques han sigut i segueixen sent per al bon i harmònic desenvolupament de la nostra societat.
No podem romandre impassibles davant aquestes atrocitats, per açò és imprescindible que els organismes judicials i la pròpia Administració local, provincial i autonòmica, demostren major diligència i mà dura, a fi d’acabar amb aquests disbarats urbanístics i atemptats contra el nostre Patrimoni Cultural.
Si som incapaços de respectar la nostra història, la nostra llengua i el nostre llegat patrimonial, confirmem que tampoc tenim respecte per les nostres vides i el futur dels nostres fills i sers estimats.
Antonio Marín Segòvia
Portaveu  ACR Constantí Llombart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *