El Levante-EMV, al temps que es fa ressò de la Carta del corrent «Isaiah Berlin» al conseller Marfà, coadjuva a introduir l’Islam en la societat valenciana de la mà d’una periodista

Després de l’èxit que l’Islam a València va aconseguir per a doblegar el laïcisme de l’IES Benlliure -mitjançant Takwa Rejeb, «una cara bonita con desparpajo» i la col·laboració de la Generalitat valenciana-, aquest passat diumenge els seus estrategues -que tenen per objectiu aconseguir tornar-nos als valencians a l’Edat Mitjana- varen decidir a corre-cuita substituir a Abdelaziz Hammaoui per Mariam Barouni a la que hui el Levante-EMV,  li dedica una entrevista en la línia que segueix la periodista  de publireportatges on es predica allò que ens perdem els valencians per no seguir a l’Islam, terme que deriva del verb àrab aslama que significa literalment, per aquells que ho desconeixen, ‘acceptar, rendir-se o sotmetre’s’.carta8abhammaoui

12 pensaments a “El Levante-EMV, al temps que es fa ressò de la Carta del corrent «Isaiah Berlin» al conseller Marfà, coadjuva a introduir l’Islam en la societat valenciana de la mà d’una periodista”

  1. Preguntem a Josep (Cullera)
   Amb el teu comentari estàs justificant que l’Islam aconsegueixe trencar el reglament del IES Benlliure?
   Estàs justificant la decisió del Conseller d’Educació que trenque el reglament de l’IES Benlliure per motius religiosos?
   No et preocupes per la resposta… qualsevol que dones serà legítima… serà la teua, encara que no la compartim.

 1. La veritat, tots els vostres esforços en favor del laicisme anirien millor encaminats en contra del pes que encara manté l’Esglèssia Catòlica, amb assignatures de religió, col·legis religiosos subvencionats, excempció de l’IBI, etc. I no qüestionant la llibertat de que cadascú vista com vulga (i naturalment que caldria evitar que obliguen a portar hijab a una dona, peró la solució no és prohibir-ho).

  Me sembla que veieu la palla en l’ull alié i no la vida en el propi.

  1. L’exempció de l’IBI no ve donada pel seu caràcter religiós, ve donada, com qualsevol fundació, pel seu caràcter no lucratiu. Les Fundacions lligades als Partits comunista, socialista i cia. gaudeixen d’aquesta exempció. No sigueu demagògics.

  2. La lluita contra els cristians i els catòlics (de dretes, bien sür) està prou coberta amb vosaltres, l’esquerra espanyola. Nosaltres acudim a contrarestar el vostre silenci respecte a l’Islam que no existia i ara gràcies a vosaltres està de pujada…

   1. Nosaltre no lluitem contra els cristians ni els catòlics. Lluitem pel laïcisme, respectant la llibertat de tothom (cristians, musulmans i ateus).

    La veritat, la vostra obsessió sobre un Islam suposadament “de pujada” el que fa és alinear-vos amb l’extrema dreta xenòfoba.

    1. Amb l’extrema dreta xenòfoba? Nosaltres defensem la democràcia i la llibertat de tothom a predicar la seua religió als temples religiosos, que per això estan. No com els comunistes que van promovent dictadures, precisament com l’extrema dreta xenòfoba, en les que assassinen creients, cremen temples religiosos…

     1. Supose, per tant, que acceptaràs el dret dels musulmans a construir Centres Islàmics.

      Però no te cregues la propaganda franquista contra els comunistes, que hem estat els primers en lluitar contra la dictadura i per la democràcia, i durant la República ens vam oposar a que es cremaren temples religiosos. Estúdia una mica d’història, enlloc d’empassar-te les tergiversacions franquistes.

 2. Que el antiislamisme no ens faça nacional-catolicistes.Ni em fa gràcia l’església catòlica ni em fa gràcia l’ islamisme,com tampoc cap religió,però el que no em trague és quan una religió te privilegis. Ni vull mocador al cap ni tampoc vull les classes de religió.

   1. L’islamisme ni referma ni retroalimenta. El que fa és detapar el quasi nacional-catolicisme que vivim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *