Baldovi serà rebut dijous pel Rei per a consultes

El Rei rebrà a Compromís separat de Podemos.
Baldovi, representant de Compromís-Podemos #És el moment, sexta força estatal, serà rebut dijous pel Rei per a consultes.

El monarca començarà el dilluns la ronda de consultes amb les forces polítiques que en les passades eleccions van aconseguir representació en el Congrés
efe | valència| 15 gener 2016 15:05
El Rei començarà el dilluns la ronda de consultes amb les forces polítiques que en les passades eleccions van aconseguir representació en el Congrés, i ho farà amb cadascuna de les candidatures presentades, de manera que rebrà separadament a les quatre vinculades a Podemos, entre elles Compromís, encara que no a ERC.
Al marge de la polèmica política que es viu en la Cambra baixa per la pretensió de Podemos de constituir-se en quatre grups parlamentaris separats, el cap de l’Estat ha pres nota de la llista que ahir li va facilitar el president del Congrés, Patxi López, sobre la composició de l’hemicicle, i va a citar a 15 formacions.
Aquestes converses del cap de l’Estat són el pas previ abans que el Rei comunique a López la seua proposta de candidat a la Presidència del Govern de cara al debat d’investidura, en compliment de l’establit en la Constitució.
De dilluns a divendres, i de menor a major, acudiran al Palau de la Zarzuela els portaveus de
(15) Nueva Canarias (PSOE),
(14) Foro de Asturias (PP),
(13) Coalición Canaria,
(12) UPN (PP),
(11) EH-Bildu,
(10) UP-IU,
(09) PNB,
(08) En Marea Podem,
(07) DiL,
(06) Compromís-Podem,
(05) En Comú Podem,
(04) Ciudadanos,
(03) Podemos,
(02) PSOE,
(01) PP

segons el calendari fet públic avui per la Casa del Rei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *