4 pensaments a “Joan Lerma, el Mr. Chance del socialisme espanyol, es suma a la deslleialtat valenciana”

 1. Algú esperava alguna altra cosa de Lerma i dels cortesans de Madrid o de la València provinciana que sempre treballen contra el País Valencià?

 2. Home Sal·lus…
  La responsabilitat del titular és d’ANNA notícies.
  Suposem que de nosaltres, adscrits al sobiranisme valencià republicà, no tindràs cap dubte que no esperàvem res d’aquest personatge.
  Però dit això caldria dir el següent.
  ANNA notícies fa seguiment dels anàlisis que de normal fa RV/PVE.
  Després del 24M va fer aquest anàlisi
  http://www.annanoticies.com/wp-content/uploads/a15777.gif
  Es constatava que el sobiranisme valencià republicà no eixia del 0,06% i que als partits que confiaven en l’Estat espanyol (en aquest o en un altre possible: ‘Una altra Espanya és possible’) els havien votat 2,2 milions dels 2,5 de valencians que varen votar, el 91% i que són el 100% dels diputats al Parlament valencià.
  Davant d’aquesta realitat el sobiranisme valencià republicà va dir:
  “Molt bé, posem el comptador a zero. Anirem agafats de la mà de TOTS ELS VALENCIANS (PPCV, PSPV, Compromís, Ciudadanos, Podemos, EUPV, etc) que confien en l’Estat espanyol, que són pràcticament TOTS, i intentarem aguditzar les contradiccions amb l’Estat espanyol i anirem descobrint el món ensems”.
  És el que fem.
  I mira per on, ARA HEM DESCOBERT que el senyor Lerma és un mamó.
  Esperem que aquesta descoberta, a la que ANNA notícies humilment pretén divulgar, els arribe als 505.186 valencians que, des d’Oriola a Vinaròs, van portar a 23 diputats socialistes al parlament valencià.
  Salutacions cordials i gràcies per la teua aportació a ANNA notícies.

 3. Donc sí, Lerma se suma a la fal·làcia de que “tot és Podemos”, el que sembla una nova versió del “tots són comunistes” del franquisme o el “tot és ETA” de Baltasar Garzón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *