L’esquerra valenciana en mans dels cristians autèntics: Mònica Oltra topa amb el Govern per l’ajuda als refugiats / La Policia Local de València no identificarà a immigrants per a comprovar si tenen «papers»

Mònica Oltra topa amb el Govern per l’ajuda als refugiats
La vicepresidenta manté el seu ‘vaixell de la llibertat’ i critica que el Govern ‘posa traves burocràtiques’
Insisteix que tenen tot el dispositiu humanitari preparat

VICENTE USEROS | València
Encara que va rebre un pitxer d’aigua freda per part del Govern central, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, segueix amb el seu propòsit de dur a terme la seua ajuda humanitària portant el vaixell ple de refugiats sirians.
El Govern va argumentar «problemes burocràtics» per a rebutjar la «ajuda i els recursos» que han oferit des del Consell per a tractar de col·laborar en la resolució de «la major crisi de refugiats que s’ha produït des de la Segona Guerra Mundial», segons la vicepresidenta, qui va criticar que l’Executiu «no està a l’altura de la solidaritat dels ciutadans».
Oltra es va reunir ahir a Madrid amb la secretària general de Migració i Emigració, Marina del Corral, a la qual va lliurar d’una sèrie de documents en els quals es deixa constància del treball realitzat en la Conselleria per a fer possible l’arribada de persones refugiades a Espanya abans que comence l’hivern i després de molts mesos de morts en el Mar Mediterrani de dones, xiquets i homes que fuig de l’horror de la guerra.
Per a Oltra, «la reunió no ha pogut ser més decebedora», i va criticar que mentre que des del seu departament han anat «amb la voluntat d’oferir solucions a una crisi humanitària que és la pitjor des de la Segona Guerra Mundial», el Govern de Rajoy «l’única cosa que ha fet ha sigut escudar-se en problemes burocràtics», que se solucionen amb «voluntat i accions polítiques».
La responsable de política social va insistir que des del Consell ho tenen «tot preparat» per a ajudar a fer front a «una crisi de persones indefenses que s’amunteguen en aquest moment en les illes gregues fugint de la guerra, del terrorisme, de les bombes i de la mort» i per a «traure-les de la situació d’emergència en la qual estan».
—————————–
La Policia Local de València no identificarà a immigrants per a comprovar si tenen «papers»
MÓNICA ROS | VALÈNCIA
La Policia Local de València no identificarà a cap persona pel seu «perfil racial» per a saber si es troba en el país de forma regular o irregular. I és que per al govern tripartit de la ciutat que una persona tinga o no els seus papers en regla és una «falta administrativa» que en cap cas ha d’anar lligada a la seua detenció ni a la privació de llibertat.
Així ho signen els tres portaveus del Govern „Jordi Peris, de València en *Comú; Joan Calabuig, del PSPV i l’alcalde Joan Ribó per *Compromís„ en una proposta d’acord que aprovarà el pròxim ple amb el ferm compromís de «garantir que cap persona siga identificada i detinguda per qüestions racials i privada de llibertat pel simple fet de trobar-se en una situació administrativa irregular». És més, el text especifica que es «comunicarà als diferents cossos policials que actuen en la ciutat, de forma escrita i mitjançant els organismes de coordinació existents, l’oposició d’aquest ajuntament a la identificació basada en el perfil racial, la detenció i trasllat al *CIE de cap veí de la ciutat».
Però ací no queda la cosa. La proposta inclou que les empreses adjudicatàries del transport tampoc col·laboren en les identificacions racials. I és que nombroses batudes s’organitzen en les eixides o arribades d’autobusos públics a determinats llocs estratègics com l’aeroport o les estacions de tren, segons van afirmar ahir fonts municipals.
Per açò, la proposta d’acord insta al personal contractat per al desenvolupament dels serveis de transport públic al fet que «no col·labore en la realització d’identificacions basades en el perfil racial» i que en el cas que hi haja una persona que no tinga la documentació acreditativa «d’una situació administrativa regular no es done avís als cossos de policia». A més, el document inclou l’adhesió de l’ajuntament als acords sobre el tancament del *CIE Sapadors, així com instar al Govern espanyol al fet que inicie la seua clausura «en el terme més breu possible» i «en un màxim de sis mesos».
D’aquesta forma, l’Ajuntament de València inicia un «camí ferm» cap a «un canvi de paradigma en les polítiques de migració, estrangeria i asil» per a concebre la immigració com un dret a més de «com el que és: un fenomen social i complex, consubstancial a qualsevol època històrica».
Així, l’Ajuntament de València «rebutja els controls policials basats en perfils ètnics per il·legítims, discriminatoris, racistes i injusts» perquè «vulneren els drets fonamentals, atempten contra la dignitat, contra el dret a la lliure circulació de les persones i incompleixen els criteris fixos en la legalitat vigent, soscavant els principis de l’Estat de Dret». I és que per al govern tripartit els controls de «segregació social alcen fronteres internes i potencien la diferenciació social entre la població autòctona i l’estrangera».
Sempre sota sospita
Com a conseqüència, «generen un imaginari estigmatitzador que relaciona immigració amb delinqüència, presentant a la població migrada com a enemiga, sempre sota sospita, la qual cosa origina xenofòbia i racisme social». Per açò, el govern defensa que la «alta freqüència dels controls «reforça la sensació d’inseguretat i provoca una alarma social fabricada artificialment, degradant la convivència i la cohesió social en els barris».

Un pensament a “L’esquerra valenciana en mans dels cristians autèntics: Mònica Oltra topa amb el Govern per l’ajuda als refugiats / La Policia Local de València no identificarà a immigrants per a comprovar si tenen «papers»”

 1. EL TERRORISMO INTEGRISTA Y COMPROMIS-PODEMOS.
  Como dijo el gran filósofo Onesícrito del Grau, “si, en España hay más tontos que perros descalzos, en Valencia no hay más imbéciles porque no caben”. En parecidos términos se pronunciaron Séneca y Ben Arabí. Y es que esto viene de muy atrás, un atavismo que se ha transmitido genéticamente hasta nuestros días.

  Y viene a colación, a raiz de la actitud y pronunciamientos públicos de los titiriteros de Ca Revolta, y de su programa solidario acerca de la falsa inmigración siria y el terrorismo integrista. Cuando a esta clase de parásitos indocumentados le das la vara de mando, en lugar de una tiza, no pueden esperarse más que desafueros y barbaridades… que pagarán los gilipollas silentes. Es asimismo consecuencia directa de dejar los poderes públicos en manos de una banda de progres ineptos, cobardes, amargados y paletos, cuyo conocimiento del mundo árabe se reduce a los telelediarios amañados y al programa Callejeros Viajeros. Si hubiesen puesto su pezuña alguna vez en alguno o varios de dichos países irían más tiesos que un poste telefónico. Pero no.

  Quieren ser gobierno y oposición, todo a una, así que simulan gobernar y luego simulan hacerse la oposición a sí mismos, en una pantomima absurda, pueril, inútil y festiva. A esto les ayuda mucho la inexistencia de ninguna clase de oposición, ya que Ciudadanos/Valencia es un pedo que no huele (como Podemos) y el PP se encuentra a dos kilómetros bajo tierra, esperando nosequé. Lo peor del caso es que ni desde dentro ni desde fuera les cierran la bocaza y los paran con el clásico ¡Soooo!

  Ignorando la mayor, desconociendo siquiera los rudimentos del Derecho, y queriendo destacar por su progresía del Corte Inglés, ante el reto fundamentalista no se les ocurre otra cosa que pretender el cierre de los CIE (Centros de Internamiento para Extranjeros), meternos a nuestra costa a miles de yihadistas, disfrazados de inmigrantes sirios, e impedir que la policía pueda identificar a los sospechosos de terrorismo, por su perfil racial ¡Apaga y vámonos! O sea, facilitar la entrada de terroristas, asentarlos, darles alojamiento, sueldo, vivienda y sanidad gratis, y no permitir que sean investigados ¡Qué pena que no viva Lenin, para ponerlos en sus manos! ¿Cuantas mezquitas hay en Cuba?

  No sólo se cagan en la Ley, insuficiente a ese respecto, es que están pidiendo a gritos que nos organicen aquí un atentado como el de París. Pues bien, cuidadín con esto, porque deben dar por seguro que, si en Valencia sucediera un desastre parecido a causa de la política suicida de esos pajilleros aficionados, quizás, algunos de los supervivientes o familiares de los muertos podrían hacérselo pagar con sangre ¡Anda Mónica, vete a tocarle el chichi a Tania, la que tanto te pone! ¡Y vete a la mierda de una vez para siempre!

  El tio Pep de la maquineta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *