Les activitats de la família Erdogan

ERDOGANpareifillBilal Erdoğan posseeix diverses companyies marítimes”, escriu F. William Engdahl. Pel que sembla ha signat contractes amb empreses operadores europees per a portar el petroli robat iraquià a diferents països asiàtics. El govern turc compra el petroli iraquià saquejat que està sent produït a partir dels pous de petroli iraquians confiscats. Companyies marítimes de Bilal Erdoğan posseeixen molls especials en els ports de Beirut i Ceyhan que transporten el petroli cru de contraban del ISIS amb destinació a Japó i altres països asiàtics.Els serveis secrets occidentals tenen també coneixement de com les milers de tones de petroli extretes per l’Estat Islàmic estan sent introduïdes de contraban en els mercats internacionals per l’empresa multinacional BMZ Ltd, companyia marítima de Bilal Erdogan, fill del president Recep Tayyip Erdogan, en una clara violació de la resolució 2170 del Consell de Seguretat de l’ONU.
Segons Gürsel Tekin, vicepresident del Partit Republicà del Poble (CHP), “Bilal Erdogan està fins al coll en la complicitat amb el terrorisme, però sempre que el seu pare sostinga el càrrec serà immune a qualsevol procés judicial.”
Tekin explica que la companyia marítima de Bilal que comercia amb el petroli robat per l’Estat islàmic, BMZ Ltd, és “una empresa familiar i d’altres persones properes al president Erdogan.”
El clan Erdoğan està fins al coll en les seues relacions amb l’anomenat Estat Islàmic.el president turc Recep Tayyib Erdogan va crear en sòl turc, en la ciutat fronterera amb Síria de Sanliurfa, un hospital secret per als gihadistes de l’Estat Islàmic ferits en combat. Aquesta urbs explica, a més, amb un camp d’entrenament secret d’Al-Qaeda segons han denunciat diverses fonts.
Els ferits de l’Estat Islàmic són transportats a l’hospital per membres del MIT (els serveis secrets de Turquia) en vehicles militars turcs. Segons diversos testimoniatges, la persona que supervisa l’activitat de l’hospital és Sumeyye Erdogan, filla del president de Turquia. Sumeyye Erdogan és també responsable de Relacions Internacionals de l’AKP (el partit islamista que ostenta el poder a Turquia). FONT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *