L’Estat espanyol va aprofitar la crisi per a desvalencianitzar la CAM, Bancaixa, les Caixes Rurals i el Banc de València.

Tots eren sabedors que la recuperació econòmica a la Comunitat Valenciana seria de les primeres a l’Estat. Era qüestió de temps i l’Estat espanyol es va aplicar per desvalencianitzar el sistema financer a la Comunitat Valenciana/País Valencià, en un període de confusió i debilitat política en que la divisió dels valencians, fomentada des de fora,  va propiciar l’atac de l’Estat hereu directe del decret de Nueva Planta del 29 de juny de 1707.Flashpib

Un pensament a “L’Estat espanyol va aprofitar la crisi per a desvalencianitzar la CAM, Bancaixa, les Caixes Rurals i el Banc de València.”

  1. Des de Madrid i l’estat espanyol enfonsant el sistema bancari del País Valencià no només desvalencianitzaven i descatalanitzaven el PV sinó que enfonsat estaria més encara dependent de la metròpoli, com a territori colonials com ens mal tracten al País Valencià, a les illes i a Catalunya. El problema és que hi ha massa espanyolistes al PV que estan contents de pagar més que ningú perquè ens han ensenyat que cal ofrenar noves glòries a Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *