Gregorio Moran, l’espanyol ressentit…

Gregorio Moran, ex-asturià, ex-comunista espanyol i ex-redactor foragitat de totes les principals redaccions dels periòdics de l’altiplà carpetovetònic, des de finals del 80 va ser acollit pel periòdic dinàstic de la perifèria mediterrània LA VANGUARDIA, on gaudeix de la llibertat d’expressió per esplaiar-se del seu  lícit ressentiment acumulat al llarg dels anys i que no va poder donar eixida en la seua Espanya profunda. ANNA notícies, i com exemple de la llibertat d’expressió que volem per a la futura República Valenciana, publica aquest inefable article, no exempt de valor literari i que recomanem llegir en la seua versió original en castellà.
morancastellano moran

2 pensaments a “Gregorio Moran, l’espanyol ressentit…”

  1. Està molt rabiós perquè s’ha aconseguit un pacte entre Junts pel Sí i la CUP. Per això, la gran burgesia catalana espanyolista antiindependentista -que representa l’antic diari del Movimiento de Barcelona, “La Vanguardia”- li paga totes les setmanes perquè insulte els independentistes (de dretes, de centre i d’esquerres)… Jo me’l compre tots els dissabtes perquè ve la revista cultural i porta coses interessant sobre llibres, però no sé si deixar de comprar-lo perquè aquest “senyor” maleducat es dedica a dir, amb impunitat absoluta, tots els noms del porc als que no són nacionalistes espanyolistes com ell, que en ésser d’Astúries i ultraespanyolista pensa que “Espanya” és Astúries i la resta, posem per cas, els Països Catalans, terra conquerida que s’ha de dominar mitjançant insults, pixums i caguerades. I ell pensa que té tot el dret a insultar-nos perquè creu que la catalànica gent no té dret a tenir cap dret de ciutadania, només el de pagar perquè, des d’aquest diari, li paguen per insultar-nos i maltractar-nos amb tota vehemència, crueltat i brutalitat. Els espanyolistes com ell són així i pensen que tenen butlla i que encara li hem de donar les gràcies perquè combat la corrupció i a aquells com JXS i la CUP que, e “es venen” a la corrupció; en canvi, apenes critica la corrupció dels partits espanyols en Catalunya o la resta de l’estat, els del PP, C’s, PSC, perquè per a ell, els únics corruptes són els separatistes, com deien els feixistes durant la dictadura i després “els demòcrates de tota la vida”, com ell.

  2. El problema de este señor es que no se entera de que la derecha Española es tan corrupta o mas que la catalana y el Psoe mas corrupto es el mas Españolista por lo tanto si los catalanes y catalanas se separan por lo menos menos corruptos tendran que soportar.
    Algo es algo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *