Okdiario del periodista Eduardo Inda, es fa ressò de l’acte d’avui a la Fac. de Geo. i Història del sobiranisme valencià republicà, que el titlla ‘d’Aquelarre separatista’

La Universidad de Valencia acoge un aquelarre separatista en favor de la ‘república valenciana’

Okdiario és un periòdic digital espanyol, fundat en setembre de 2015 pel periodista Eduardo Inda. La seua línia editorial s’enmarca en l’espectre polític del centre dreta liberal del nacionalisme espanyol. El lema del diari és «el sitio de los inconformistas».

Un pensament a “Okdiario del periodista Eduardo Inda, es fa ressò de l’acte d’avui a la Fac. de Geo. i Història del sobiranisme valencià republicà, que el titlla ‘d’Aquelarre separatista’”

  1. L’aquelarr-ista Inda, nascut d’un aquelarre, el de son pare i sa mare, per concebre’l, per lloar els atributs del Imperi Terminal espanyol, no és l’únic que fa el cala-mandúrrio, al calor de la ‘pasta’ que l’estat espanyol ens furta i deriva per mantenir gent desafortunada. Hi han un eixercit vivint del ‘cuento’ defensant l’expoli i la prevaricació, el que ens ensenya que la monarquía i les males pràctiques estàn arrivant a la seua fi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *