Ni Oltra ni Morera: JOAN SORRIBES.
Víctor Baeta (RV/PVE) proposa al sobiranista valencià republicà Joan Sorribes (Estat Valencià) com alternativa a Mónica Oltra (IdPV-EQUO) i Enric Morera (BLOC) en les primàries de Compromís

sorrioltraenricEn un fil de valencianisme.com on es planteja quin candidat és més idoni,  si Mónica Oltra o Enric Morera, per encapçalar la candidatura de Compromís, un dels participants, Victor Baeta planteja el següent:

Víctor Baeta

Per la República Valenciana d’Oriola a Vinaròs

Ni Oltra ni Morera: JOAN SORRIBES
« Respondre #7 el: Avui a les 02:53:50 pm »
El que no entenc és per què no es presenta Joan Sorribes.
Si jo hagués optat per fer entrisme en una formació espanyola que ens segresta els sobiranistes que estic segur són majoria a Compromís, no dubtaria en presentar-me i sí més no fer lluita ideològica i obligar als altres candidats ha moure’s cap el sobiranisme.
————
Pregunta:
es pot presentar un candidat que no estiga afiliat a Compromís?
—————

Posats en comunicació ANNA notícies amb Víctor Baeta per ampliar el seu missatge, l’autor de ‘Per la República Valenciana, d’Oriola a Vinaròs’, ha dit:
“Aquesta convocatòria oberta a tots els afiliats i simpatitzants, com són les primaries de Compromís, és una oportunitat de les poques que tindrà el company Joan Sorribes, amb el que compartim la pertinença a la plataforma republicana Sobirania Valenciana, per eixamplar el moviment sobiranista valencià republicà al si de Compromís. Nosaltres des de RV/PVE hem optat per fer acció política sobiranista valenciana i republicana de manera directa i amb coalició amb els companys d’ENV; però si jo estigués en el lloc de Joan, no dubtaria en presentar-me per exposar el nostre programa, les nostres reivindicacions: l’Estat valencià, la República Valenciana i aprofitaria per preguntar directament als altres candidats perquè no concreten la seua lleialtat valenciana en una proposta clara i nítida i si la seua lleialtat esdevé per damunt de tot, per damunt de cap altra, cap els valencians d’Oriola a Vinaròs

Si Joan es presenta i el reglament ho permet, jo pagaré el que calga per participar en aquestes primàries i votar-lo”

2 pensaments a “
Ni Oltra ni Morera: JOAN SORRIBES.
Víctor Baeta (RV/PVE) proposa al sobiranista valencià republicà Joan Sorribes (Estat Valencià) com alternativa a Mónica Oltra (IdPV-EQUO) i Enric Morera (BLOC) en les primàries de Compromís”

  1. M’acaba de donar un atac d’estupefacció, barrejada amb una taquicàrdia (exagere, perquè qui em coneix sap que sóc de la broma com el que més, i així me prenc la notícia que vos diré tot seguit…). Després d’una setmana intensissíma de treball a peu de carrer, llegir que algú que no és de COMPROMÍS m’empenta a presentar-se a unes primàries competint amb la companya Oltra i el company Morera, supose que en una d’aquelles pensades que es tenen a altes hores de la nit, sense tindre massa arrelament amb allò que passa qüotidianament en la majoria dels carrers i places d’este país nostre, i això sí, vull suposar que amb la millor de les intencions i desitjos, m’havia de produr això estupefacció, taquicàrdia i un somriure de comprensió cap a l’amic Víctor Baeta. Bé, la notícia publica en AnnaNotícies és la següent “Ni Oltra ni Morera: JOAN SORRIBES. Víctor Baeta (RV/PVE) proposa al sobiranista valencià republicà Joan Sorribes (Estat Valencià) com alternativa a Mónica Oltra (IdPV-EQUO) i Enric Morera (BLOC) en les primàries de Compromís” (http://www.annanoticies.com/2014/07/proposen-al-sobiranista-valencia-republica-joan-sorribes-com-alternativa-a-oltra-i-morera-en-les-primaries-de-compromis/). Ahí és res. Jo no seria honrat, però, si amagara el que opine: No, no em presentaré a cap de llista en les Primàries de COMPROMÍS, i no ho faré perquè tinc clar, i no és una decisió meua personal només (que també), quin serà el signe del vot en eixes Primarìes, i ho diré ja, per evitar malentesos i perquè vull, si Enric Morera es presenta a cap de llista, tindrà el meu vot. I si no és Enric Morera l’elegit, Mònica Oltra comptarà amb tot el meu suport. I el meu desig és que ambdos, i tot COMPROMÍS darrere, facen equip, amb molta més gent, perquè este país ho mereix, perquè COMPROMÍS ho mereix i ho necessita. Així que, Víctor, ho sent, però no, no agafe el guant. I sí, sí crec que cal plantejar nítidament, públicament, als valencians, i sense més dilacions, la recuperació de la Sobirania Valenciana, i un full de ruta cap a la República Valenciana, i crec que l’independentisme republicà d’esquerres valencià ha d’estar present també en el Parlament Valencià i s’ha de fer això des de COMPROMÍS. I fins ahí toca, per part meua, dir hui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada