Xe! Mira que ficar-se amb l’antiblavera valenciana i republicana espanyola Jèssica Albiach… Al PV tots (i totes) els republicans (les republicanes) espanyols (espanyoles) són antiblavers /eres ‘enragés’.

Per a llegir l’article de Jordi Galves, cliqueu damunt
ARTICLES RELACIONATS
– Els germans valencians (Raimon&Albiach), ‘moderats’ i ‘no tremendistes’
– Tites, tites, tites… article d’Alfons Durán-Pich

Jordi Sànchez: “Hem vingut a fer república catalana, no republicanisme espanyol

En una llarga entrevista en el nacional.cat Jordi Sànchez afirma:

Jordi Sànchez: “nosaltres no hem vingut aquí a salvar un republicanisme espanyol, hem vingut a fer república catalana.”

(…) El règim i les institucions espanyoles del 78 estan en un procés de degeneració absoluta. El republicanisme espanyol brilla per la seva absència liderant una alternativa. I nosaltres no hem vingut aquí a salvar un republicanisme espanyol, hem vingut a fer república catalana. La nostra denúncia de la fugida de l’Estat espanyol de Juan Carlos I la farem contraposant un model clar, que és la República catalana, no la república espanyola. Quan Joan Carles I anuncia que se’n va no marxa d’Espanya, marxa de la fiscalia suïssa, que és qui realment l’ha posat davant del mirall. Entre altres coses perquè a la fiscalia espanyola si que es condolen. No li fa por la justícia espanyola perquè forma part del pacte del 78 (…)

Els sobiranistes valencians republicans de RV/PVE parafrasejant al català Jordi Sànchez diem: “nosaltres no estem ací per a salvar el republicanisme espanyol, estem al País Valencià  per a fer República Valenciana, lliure, sobirana i independent, i perquè el poble valencià no li continuen prenent el pel, ara  amb l’estafa d’una República espanyola federal atorgada’

NOTÍCIES RELACIONADES
– Els valencians republicans ens hem d’espavilar, com ja ho fan els catalans des de fa anys; no ens poden tornar a prendre el pel com en el 31 i el 36.

– Interessantíssim vídeo amb entrevistes a Toni Infante (Dret a decidir), Vicent Mauri (Intersindical), Jaume Ferrà (EV/ER-PV) i Josep Barberà (ER-PV) que cal escoltar-les per conéixer de primera mà allò que reivindiquen per al País Valencià.

Interessantíssim vídeo amb entrevistes a Toni Infante (Dret a decidir), Vicent Mauri (Intersindical), Jaume Ferrà (EV/ER-PV) i Josep Barberà (ER-PV) que cal escoltar-les per conéixer de primera mà allò que reivindiquen per al País Valencià.

Per anar directament a les entrevistes:
TONI INFANTE: del minut 6:50 a 10:01
VICENT MAURI: del 10:10 17:03
JAUME FERRA: del 18:06 19:04. Allò bo d’eixe tall és que al costat un sobiranista valencià republicà porta una senyera valenciana que posa INDEPENDÈNCIA. Per suposat els independentistes valencians republicans no varen ser entrevistats.
JOSEP BARBERÀ: del 23:40 al 30:15

NOTÍCIES RELACIONADES
– Jordi Sànchez: “Hem vingut a fer república catalana, no republicanisme espanyol
– Els valencians republicans ens hem d’espavilar, com ja ho fan els catalans des de fa anys; no ens poden tornar a prendre el pel com en el 31 i el 36.

Allau de declaracions republicanes rupturistes des de Catalunya

– El Parlament declara Catalunya republicana i tensió per si el DOPC no ho publica
– Torra: “Allò que va començar amb Felip V ha d’acabar amb Felip VI”
– Sànchez (CUP), en los comuns: “Escojan España o República catalana”
– Sabrià: “Al progresismo español ya no se le espera”
– Batet: “La reforma del Estado es imposible y ya sabemos cómo acaba”
– Torra: “Hem de dir prou. O república catalana i independència, o monarquia espanyola i dependència” El president demana l’abdicació de Felip VI i insta a dimitir els ministres incòmodes amb la “fugida” de Joan Carles I